= MaAF & KeSeDaRaN =







+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
SoRRY Bkan mudah nak diungkapkan bila kta dah mLakuKan keSaLahan tanpa kita sdar apa yg kta Lakukan itu adaLah saLah semua nya BerLaku ats keBodOhaN dlm diRi...
taPi tak seMua KesaLahan yG suKar utk says sorry,
itu pUN beRGaNtuNg dGn individu itu sNdiRi..
MgKiN daLaM keaDaan teRtenTu Jak Lah mcm kisah seoRg hamBa ALLah 
 diMana dia KHiLaf dGn ats sEmuanYa.....



daLaM duNia tiADa yG taK meLakukan KeSalaHan..
coZ noBody PerFact...RiGht???
haL kiSah BerMuLa...adaLah seorg hamba Allah nie..
yG pUnya cInta..bERciNta jaRak jauh mmg knl each oTher dr sekOlah lg..
dALaM bERciNta pasti banyak cabaRan daN duGaan...
Hamba Allah nie seBeNarnYa peRnah kecewa, bebErapa lama hdp tnpa pasangan maka muncul lah
seoraNg yg menGisi kekosknGan dihaTi nya..
maKa beRciNta meReka...
leLaki ini aDaLah "heRo" dLm hDp nYa...
kNP D"GELAR HERO
coz dYa yg sllu membantu dan berusaha membantu hamba Allah niey mLupa"n prince dihaTi nYa..
HeRo???
nak kata alim tak juga kot..nk kata seTia ntah lah tak suRe pula sbb haMba Allah niey masi tercari2 dAn masi beRusha uTk percaya pada leLaki, apa tak nya hamba Allah niey dAH seRik dGn ciNta Lelaki..
waL HaL taK semUa Lelaki mcm tue..
yeker???
coNtinue.................
beBeRaPa buLan hdp beRkasih beRsama HeRo hamba Allah sudah cukup baHagia..cuKup memBahaGia'n buat hamBa Allah niey daPat d'MaNja'n daN KasIh dGn sYg waLaupun kadang2 bEraSa suNyi...
dAn sunYi yG teRaMat sngt....seHinGGaLah suatau haRi haMba Allah cuKup leMah utk diLaYn seperti ini,maka hamba teRsebut meNcuba uNtk menguji ciNta heRonya dgn mnyakitKan haTi HeRo
peRcuBaan menguji yG pertama berjaya sdikt biLa Hamba Allah cba masiht n tegur
tpi apa respond hero0...just bg nsht dan trgur jak..
tpi haMba Allah tak megaLah masi maw mguji utk yg kedua kali nya...
ttp buAt bnda yg sama tpi heRo ttp sama seperti s'beLumnYa..
samPaiLah hAmBa Allah memBuat status pLsu daN sehingga'n status pLsu itu bUkan status PLsu Lg...
samPai'n satu  saat daN hTi teRluKa biLa ciNta heRo buKan MiLik haMbA Allah itu lGi..
daN ciNta & sYg taK s'mestinYa meMilIki..
pengorbanan itu peNting..
kEBaHagiaannYa kebaHagIan bUat diRimu jua..
#######################################################
waHai HeRo haMba Allah mu teRseDar dGn seBuah kaTa2 yG tLh kaw TuLis
yG diaMbiL dRi seBuah tmpt yG mGetaHui sTaTus masing2..




kaTa2 heRo....
yg Membuat'N tErseDaR dGn kesiLapaN...
sehinggakan teringat kembalik kata2 yg teRistimewa..
heRo says"jgn tkr ruang d hti bby utk hby pd org lain"
hero also says" ubt bby 2 d miri, ubt 2 mmg bgs,mati pun blh hdp blik,
ubt 2 hnya ada satu dlm dunia dan ubt 2 hnya milik baby "
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
muLuT tErsEnyum tpi haTi meNgis dGn peRpiSaHan ini...
heRo, haMba Allah meMoHon maaf dGN apa yG tLh tERjdi..
iNgiN seKaLi haMba Allah mdenGar kaTa yG memaaf'N haMba Allah..
daN teRiMa KasiH waHai heRo kERna memBantu hamBa Allah meNjaLani keHiduPan sBeLum ini
aNdai  tnpa mu tak mugKiN aKan jadi Bgini keHidUpaNnya...
jGn ada peRmusuHan anTr meReka lGi..
kehiLanGn mu adaLah keHilangan yG terbeSaR dLm khdpn hamba Allah
keRna kaw heRo aDaLah sesuatu yG teRindaH daN teristimewa...
MAAFKAN ATAS KESALAHAN HAMBA ALLAH.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

No comments: