kisaH 7 november 2010

even yg berlalu pada tarikh ini...
actually ini la tarikh flght penerbngn me n genk2 balik sabah...
story started...
hurmm tym 2 dah kami urank nak balik sabah kami stay 1 nite at miri huuu...tym stay kat sana tak happening sngt lerh sbb masa sngkt so tak dpt lerh nk enjoy sakan huuuu..esk nyer 7hb la 2 kami g aipot tym kat aipot tym nak naik g balai pelepasan taw la me n da genk eksyen dan pemalas nak naik tngga pas2 prgai g mcm bdk2 lerh huuu...nak taw kami terkurung dlm lif...
suasana dlm lif 2 dah la gelap lemas lg..masing2 pun cemas apa tak nyer tkt tertnggl kapal huuu...hurmm lawak la gelak tym 2...yg geram nyer bnyk kali tekan lonceng 2 tak derh pun yg tlng terutama nyer staf kat aipot 2 lerh...yg tlng kmi tym 2 pon urnk awam....hahha
p niey lerh story n even yg best dgn best friend aq...

LOVE
=aLys
=aNney
=oNie

nEvEr 4get this memory...
da blax22....

no komen lerh kot



6 comments:

Yazli said...

yang dlm gambar tu kt mana sudah? mls mau baca ni.. -Yazli Retro

SuRaYah said...

yg dlm gmbr mana niey/?
sapa yg kaw mksd kan 2?genk2 aq ker @ gmbr tym kmi terkurng ?huuuuu

Onie Ohinata said...

trs sa mrindu nie mbaca kisah2 kita dlu sue..hehehe... pnya la pelik kita 2...hehe..bru mau ambil pic dlm lif kunun..siap ngan pose msing2 g, skali bru mau capture terpadam lampu n stuck...smua pn neves..hahaahahahahha...lawak o bla ingat blik kisah 2...hahahha...

Surayah said...

yer bha niey la pgalam yg sa nda dpt lupa niey stp kali naik lift mesti be was2...kngn terindah kta niey...
miss our moment taw

Onie Ohinata said...

hahaha..sma la..sa pn klo msuk lif msti bfikir dlu..tkt tb2 mati 2 lif..hahaha... di bintulu or miri kita tem 2 sue? yg kuyak trs kita nie gara2 mls jalan kaki nek atas..hahaha

Surayah said...

na e2 la siap kena tgur lg kan?hoooo
d miri bha kta tym 2...