milk tea pearl

Milky tea pearl law kamu urank nak taw niey minuman kegemaran aq n tunang aq yg tercinta tiap kali kami jalan jer mesti tak sah law tak beli minuman niey dan mesti tak lengkap perjalan kami hehhehe actualy niey yang buat kami serasi dan membautkan kami mjadi psngn yg paling bahagia dan merapatkan hubngan kami hehhee..story sblm menjadi tunang urank lerh katakan hehehe...gara2 teruja dgn minuman niey tym busy  cari selendang nak bertunang g la kat shopping complex kat sabah Karamunsing huuuu...crazy like crazy lah kata kn...
boleh2 yg buat minuaman 2 adalah bukan urank tempatan hahahha kali tgk urank "OM" kot bantut tus selera nak mkn...mummy pena pesan law nak beli sesuatu tue kena la tgk penjual nyer...hahahhahahha nak minum pun geli bazir duit jer beli tak gak kena minum law mmg minuman 2 sama mcm minuman yg kena buat o MOK,SAGU,COOL CITY or YOYO  tak perh gak niey pelik rasa nyer dah 2 dya shake sediri lagi taw huuu...
hahhahah..moral value nyer disini ialah lain kali sebelum nak beli sesuatu kena lah berhati2 ok??
bru tak terkena mcm kami..


niey baru lerh minuman yg di sebenarnyer huu

No comments: