My BFF

SaLam....elow malaysia...elow eveRbody....elow duNia.....(alamak merapu lah plak hehehe)
 Let's get started with our topic ke story ekk???mana jer lah kan..
O.K....Korang masih ingat tak sapa kawan kamu yang pertama sekali kamu jumpa dan jadi kawan kamu?sapa yang dah lupa tue siLa lah refresh balik ok...nak cerita lah nie sikit pasal BFF me...
korang nak taw tak siapa 1st kawan aku yang hingga kini kami masih kawan walaupun tak rapat sangat seperti dulu..sebab nya kan masing-masing dah berjauhan aku kini dekat sarawak yang dorang pula ada kat sabah...tak perh walaupun jauh kami tetap kawan dan aku akan tetap seperti dulu walaupun mereka tidak merasakan kehadiran aku....
(heheheh mula la 2 nak buat babak sedih gimik jak pon) 1st kawan aq kan nama dia nurul mcm mana kami blh knl mom dya n mom aq berkawan dan durnk niey teman sekerja lah mcm 2 la katakan..heheheee..dan kami pon jadi lah BFF sampai skang  best nyer dia skang niey dia dah melanjut kan pelajaran kat UMS(jelez niey) dan kawan aq yang surank g nama dia zuriantie hehee mcm mana kami boleh berkawan?ok kami mula knl masa sekolah rendah dulu kami sama2 kelas gitu lorh hehehehe dia plak skang niey dah keje best nyer durank semua dah maju kehadapan aq pula skang niey tengah bertungkus lumus nak menghabiskan pengajian kat politeknik niey tapi tak perh skang niey aq dalam semester akhir nak dapat kan diploma Information and comunication(Programming) ar bakal2 programmer la 2 tak lerh tak minat pun sebenarnya hooo

About NuRuL
Full name: Nurul Razuah Farhana Binti Abdul KaRim
DaTe Of BirTh: 17 Feb 1990
Sibling:Anak kedua, ada abang,2 orang adik laki dan seorang adk pmpn 
status:skang ngah melanjutkan pelajaran kat peringkat degree tu kat  UMS
My DisPLaY
 niey lah pic dya yang aq ambik kat Facebook korang jaN maRah ek??apa pon sorry bab tak infom kat kaw..just nak share kat sini


aBouT zuR puLa
full name:Zuriantie Binti Malik
siBling:Anak sulong tue, ada seorang adq pmpn dan seorang adik laki
status:skang niey dah keje dah ...
call name:me panggil dia zur jak heheh ringkas taw...
My DispLaY
hehhehe nie pic pon aq ambik kat Fb jan marah ek?sori

Apa yang aq harap kan dengan hubung kami niey kami akan kekal selamanya dan law kurang nak taw kurang lah teman aq yang paling best dunia dan akhirat taw...rasa mcm rindu ma korang last kita jmpa pon time aq tunang ada pon aq jumpa zur time wedding bro aq...nak share la gambar kami tym aq bertunang..hehehhe












No comments: