My Friends Bufday

09 Januari 2011


Life in last year in campus...hahhaha enjoy gila bila buat clbarate bufday kwn dan buli dia hahaha..
mmg enjoy...tym niey kami buli Anney na kan dah tua pun dya dah masuk 21thn heee happy bufday anney..
niey la anney yg d buli tym bufday nyer....

 my display : ^_<
ini lah anney the bufday girl...

Jom story tym bufday dia kami ada buat permainan, terperlu lah nak main siram2 yg biasa org buat kami buat cara yang kering dan penuh kasih sayag hooo...hehehheh
rule is rule kan?hahhaha niey la permainan kami ok kan?




 hehe peraturan kami best kan??



kek bufday anney niey jer lerh yg mmpu kami beli kan heeeee


MY DisPlaY is niey la gelagat2 mereka hooooo






















No comments: