Happy happy happy..

Sebuat jak pasal happy mesti senyum2 kan mcm 2 la mood bila rasa happy..
lebih2 lagi bila di sayangi oleh tunang tercinta...sapa tunang 2?mesti lah papa cyunk i love u faisal muuuaxxx..
really2 love n miss n need u owez..

Yeaahhhhh have a date yestrday...heheheheh date jerh msti nak gdh niey gara2 sikap me yg suka cemburu dan kecik hati lerh niey apa tak nyer....sal no hp bekas pn nk jelez teruk kn perngai pmpn niey heee nsb la papa cyunk me jenis yg bersabar dan sngp nak layan kerenah tunng tercinta  heeee..

Masa dalam perjalan nak go to kk kami tak bercakap pon..gara2 dya mrh dya bawa kete2 laju..tak taw ker yg kta niey tkt??thn jak la tkt 2 hooo...yehhhh pujuk dan pujuk stilll senyap p bila da me minta maaf...senyap 4 a moment pas2 everything is good heee so sweet when dya punjuk n kiss my hand..i like it..really2 miss it and need it again happen 2 me heee..sweet memory happen 2 me yestrday heee...i LOve papa cyunk heee

That all heeeeeeee ^________<

2 comments:

Nasuha Salleh said...

hye Surayah ^_^

gado2 tu tandanye syg...hehe
Follow ur blog^_^
My Recent Post: Eh Itu Eh Ini

Miz_SuRaYah said...

hye jgk heee
p kdng2 gdh 2 buat pning kpla taw heee...
ok thnx yer....