Aku menulis bukan kerana nama tapi hanya luahan perasaan kue semata-mata

Hellow everbody..now i'm back active be blowking heee...setelah busy memanjang dengan final projek..24 hours menghadap laptop meyiapkan projek mcm lah bernilai berjuta2 hengat heee...biasa lah dah nama nya budak semester akhir dan juga student jadi kena la follow jer...heee ok nak cite ckit buat kerja partner tapi sama juga buat keje sendiri cian kan hoho..tapi syukur alhamdulillah finaly dapat jf=gk siap kan sistem tue sendiri ats tunjuk ajar kwn sy yg paling da best n paling bek yg tak kedekut ilmu dan thanx 2 my mummy coz alwas support me and tak kan ku lupa kan buat tunang tercinta ku yang sudi memahami dan sabar menanti walaupun tak dapat d layang cian my papa....
tuk final projek niey sy buat sistem pendafataran barang elektrik kamsis untuk pmu dimana hanya la sistem yang simple menggunakan PHP language heee...nak tgk ker???

ta dahhhh ini la dia hasil kerja sy heee \m/




heeee niey adalah sebhgian & merupa kn main page sustem yg telah d bina heeee...
simple jerh hoooo

No comments: