DECO DECO BENG BENG BOONG !

24 comments:

Yaya^Pink said...

sepraissss...dtg terjah kamu....=)

Qaseh dalia adelia said...

komen popup window agy senang hehe.. memudahkan lagi untuk komen..g kat setting komen amek popup window

Pembawa_Wacana said...

ala....qaseh lagi... cepat nyer komen... setuju dgn qaseh...:)

zieha hisham said...

terbang from blog BA =]

simple and nice onee ! thumbs up ^^

mas saari said...

datang dari segmen deco2 beng beng boongg!

pendapat saya...
setuju gak ngan qaseh
pastu warna background entri kalau tukar colour lain lagi ok kot?

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Silent Thinker said...

singgah lawat sy nnt yer..sy pon join jugak..
http://safiyahezora.blogspot.com

Happy blogging~

khadyjah fhatyah said...

Sudah cun, don't worry! HEHE.
Jom terjah blog saya balik!

http://k-fhatyah.blogspot.com/

Sal Saari said...

singgah sini n follow

halila Ibrahim said...

saya pun masih baru tak pandai nak komen2 blog orang lain..

Kalamhati said...

nice dah ni..
cuma bila taip entry satu perenggan tu jgn pjg2 sangat..buat byk2 perenggan takpe..kalau pjg berjela nnt org tua mcm akak ni berpinau mata..hehe

cadangan akak je tu ye dik..=)

Raihanah Hanis said...

sweet blog awak..

saya pn baru jer berjinak2 dgn blog nie ..

sudi2 la singgah blog saye yer ..

http://www.raihanahhanis.blogspot.com

Raihanah Hanis said...

sweet blog awak..

saya pn baru jer berjinak2 dgn blog nie ..

sudi2 la singgah blog saye yer ..

http://www.raihanahhanis.blogspot.com

mohd ridwan said...

comei!!!lagi comei kalau background post letak warna pink~same ngan background blog. .

Miz_SuRaYah said...

thnx 2 all yg sudi komen....segala kekurngan akan diperbaiki...dan akan dibuat penambahbaikan...

cik riffa :) said...

not bad lah blog ni
semmpoii !

jom dtg lawat blog and follow kte pulak yaww :DD

http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

Shiela Firdaus said...

follow dari blog ben....menarikkkk!

... said...

as salam..
SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)


blog ni, elok letak 1-2 entri je kat home. lagi cepat nak upload. pastu guna recent post widget~

=)

lain2, ok

nadiemsharmz said...

salam....mai jenjalan dr abg ben punye deco....wlopon xsmpt join, tetap nk terjah gak!..heheh

ade masa ke takdak masa ke jom mai belog kite yer..

wsalam

Dda Ly said...

blog comel ini sangat best..:) loading pon laju..saye sokaa....

Miz_SuRaYah said...

thnx suma saya akn follow blog kmu dan perbaiki apa kekurng blog sy...slmt beblogwlking....keep n touch...sllu la jenguk yer...

... said...

ok~

=)

blogtilldrop said...

was here

Miz_SuRaYah said...

thnx u all