Only Faisal n suRayh 4ever

        Luahan perasaan yang entah apa2 bila terasa sedih maka tangan tanpa segan silu untuk menaip dan hanti tanpa halangan tuk berbicara dan minda semakin pantas untuk mengeluarkan idea walaupun dalam keadaan ketidakstabilan emosi dan perasaan nya hoooo....nak cita ckit apa perasaan saya di saat dan ketika ini...kat seseorang yang amat terpnating jua insan yang begitu penting dan berharga dalam hidup ini.....

       Hari ini 27.03.2011 korang nak tahu ker?wahai warga muka bumi sekalian hari ini adalah ulang tahun yang ke-4 bulan aq berstatus tunang urank terlalu banyak suka dan duka yang ku lalui bila berstatus tunang urnak terlalu banyak ragam dan pahit manis nyer hooo....Bila dah bertunang ini mesti lah best just nak fkr pasal kahwin jak pas niey hubungan tak kan putus insyallah asal kan pandai jaga hubungan heeeeee...bukan ini yang aq nak cerita kan sebenarnya...hari ini kan dah 4 bulan bertunang nak wish selamat ulang tahun yang ke-4 bulan papa cyunk....mama syg papa sngt2...hati mama hanya milik papa seorang tak akan pernah ada ganti nya...tak kisah apa urank nak cakap pasal hubng kita walau apa pun jarak usia kita semua tue tak penting bagi mama hanya kebahagian yang mama cari yang tak pernah mama miliki dari mana2 lelaki selain papa...walaupun mama terlalu banyak ragam dan kerenah nya semua tue ujian buat hubungan kita...THANK's papa coz jadi seorang yg peyabar dalam hubungan kita....

     To my putera faisal kebahagian mama terletak di tagan papa....kenapa mama merapu semua ini sbb mama sayang papa dan  mama betul2 rindu dgn papa...mama mohon jangan izin kan mama tuk sambung stdy jauh dari papa mama dah tak sngup nak hdp berjauhan dgn papa...cukup dah semua ini...apa nak cakap lagi ar?hurmmmm papa mama sayang papa...i love u i love u i love u to much and i miss u i miss u &  i miss u...mama rindun kengan kita dari mula sampai lah saat kita bertunangan dan setiap detik bersama papa adalah kebahagian mama....andai mama tak jumpa papa tak akan mama temui kebahagian seperti ini....
MAMA SAYANG TUNANG MAMA SANGAT2 for u my prince Mohd Faisal....
our memory.....tak kan dilupakan..

gambar  yang kat atas niey time teman kan adq p beli suar....
kat shoping cmplex smpt lg bgmr ker??sungguh gedek taw heee

gambar ini pula tym kat dlm keta tym dah bertunang tym cuti tengah sem...
miss papa sngt2...muaaaahhh
 mcm noh hujan kan tunang aq hooo(cermin mata 2 jak la yg sama heeee)

      

7 comments:

Saiful Nazmi said...

Semoga berkekalan hingga akhir hayat ek? dah kawin jgn lupa jemput... huhuhu

Miz_SuRaYah said...

saiful thnx yer ats doa nyer..insyallah d jmpt law sudi2 2 dtng la nnt yer....

cik anna said...

rndu my future huby jgak...huhuh

Miz_SuRaYah said...

cik anna wah nice....nak kwen nnt jmpt2 lerh yer....:)

ketawariang said...

congrats... sama la kite... dah 5 bulan jadik tunang org... byk betul dugaan...lagi2 dugaan nak simpan duit... hehe

Miz_SuRaYah said...

ketawariang hehehhehe wah lbh kurng la 2 tempoh kta 2 heheheh...anyway thnx u r..cngrate 4 u 2...law lelki mmg dugaan lah nk smpn duit law pmpn tak sngt kot...cuma perlu smpn2 ckit2 jer heee...anyway hopely awwez happ n hdpi dugaan dgn sabar...

ketawariang said...

hehe...dkt2 la kite engage kn...u r welcome... :)
hehe pompuan dugaan sbb abeskn duit lelaki... LOL
tu la,sama2 tabah ye...