08/04/2011

Salam...entry kali ini ntah apa lah makn tarik tue yer???mesti koramg tertanya2 kan....sebenarnya bila nak menyebut tarikh ini dalam keadaan mood yang begitu sayu sebenarnya dalam keadaan geram pun boleh jgk lah...sebenarnya mcm niey ari ini kan ari jumaat sepatutnya menjadi hari yang baik tapi dipendakan cerita lah...

Ta ta ta da da....hehhehe(ntah apa2 la 2..) hurmmmm setelah melalui ari isnin yang dimula kan dengan ujian pastu sambung ari selasa rabu dan khamis penuh dengang ujian dan kuiz yang tak pernah lah nak putus2...assgnment dan sebagainya dah berlambak dan perlu juga dilakukan...heeee akhirnya ari jumaat pon tiba....hari ini kelas kami ada 2 subjek jer...tapi memandangkan lecture kami nak buat ujian web jadi tambah jadi 3 kelas la yer...btl ker aq kira 2???btl kot...

Kisah di awal pagi....semalam tidur lewt kelas pagi ini bermula pukul 7.30 pagi awal joo....dan ada pembentangan pula kelas awal niey taw...nak dijadikan kisah bila me n roomate bangun jam 7.30...opsss terlebih tidur plak niey taw...kelam kabut nak mandi...nak besiap sampai kelas cik dah mrh2 nsb kena bg masuk kelas jgk hee....dah 2 niey kisah paling malang sambung kelas ke-2 pula pembentang mini projek...mula2 masuk kelas lect ok jer gelak tawa n suma nyer...tapi bila part 2 budak laki bentng mini projek sistem ok dan interface p bila function tak ada function pula....jadi mula lah naik hanginc lect niey....dan tempias2 kena dgn kami paling sedih kami tak disuh pun bntng sbb mini projek kami sama mcm tutorial yg dia bg sebenarnya tak sama pon...oK TAK SAMA LERH...

Kisah kelas ke-3 lagi malang hahahha ada ujian web....otak dah tak boleh nak fungsi da..langsung tak boleh nak buat apa2 langsung tak boleh nak jwab...mati ler....ma aikkk pinter aq terletak disana la....owh no.....

Akhirnya berakhir hari malang....(bowink plak ceta mcm niey hentam jak la...)

No comments: