Balik kampung

Taaaa da....i'm back bila dah post entry pas menghilang mcm chipmore ar balik2 la 2 nak post entry baru...p tak apa e2 adalah satu peningktan baru buat diri ini...opsss tapi mini projek tak siap g...tp nak juga on9 kejap....heheheh law la my prince taw msti parah dibuatnya...tapi entry  d ptng yg mulia lg redup ini ditujukan khusus buat my prince heeee @ pun nama manjanya papa or tembab(pandai2 la buat nama tuk dya...p tak perh dya suka jgk sbb dya pon pgl me dgn pgln manja hee...jan jelez taw ^___^)..

Dah namanya tajuk balik kampung...mcm best jer 2...hheeee tapi bukan bermakna aq balik kampung ari niey tapi.....saat2 nak balik kampung nak dekt...wekkkk aq nak balik kampung wek....heee skang niey tgl 3 mgu mcm 2 kot aq nak balik kampung dan meninggalkan bumi mukah sarawak ini heheee...

Amboi aq niey belum pon exam dah fikir bali kg.....heee lantak la aq punya suka lerh hee....
aq nak kasih taw sama kamu urng heee(pelik semacm jak ayt aq niey heee)...Aq rindu sama tunang aq...tpi yg best nya nanti aq balik sabah tunang aq yg jemput aq kat airport memandangkan kesihatan mummy yang belum sembuh sepenuhnya dari operation ari 2...so my papa yg akan jemput aq heee....niey yg best niey...part n perkara yg paling bst berlaku...mesti papa bawa p mkn n then p tgk wayang dan perkara yg wajib p kbox..walaupun suara aq tak sdp hentam jak la....mmg e2 da cara hidup kami...lantak la...terasa nak cpt2 balik kg n tak sabar nak jmpa mummy,adq,baby nina,baby farah ariqah, my datuk...dan my prince heeee..

<<<PAPA MAMA RINDU PAPA>>>

No comments: