Bila Nak khawin??

Salam n selamat pagi semua...hehehhehedi awal pagi yg mulia ini...semua hari ini berjalan dengan lebih lancar dan penuh kebahagian hopely amin...

Sebenarnya kisahnya mcm ini...korng lemas tak bila urank tanya bila nak khwin???
owh nooo bila mood tak ok mesti korng rasa dorng ini busy body ckit kan....sabar jer lah n tgu jer la...
Wahai2 orng semua apa nak ckp ekkkk yg tak sabar nak rasa nasi minyak kami 2 sabar jer la tak lama lg kot or lama g kot hehehhehe pasti ada kad jemputan tuk kmurang nnt...sure lah...

Honestly i'm not ready nak jadi isteri org...selagi tak dapt kerja mcm mana nak khwin kan?lgpon dan memandangkan Mr.Hero tak paksa sngt sbb dya memahami perasaan ini....sebb Mr.Hero kan pernah remaja jgk dia dah lalu apa yg pena tgh aq lalui skang niey...hehhehehe

Lgpon kalau dan smapi seru nya nnt...pasti kami akan khwin jgk...apa yg penting doa kan semoga jodoh kami berpanjangan bg insan2 yang nak rosak'n hubungan kami....sorry 2 says lah...tak ada apa yang dapat rosak'n kami selain Yang Maha Penentu Allah

4 comments:

genkconer said...

jgn lupa jemput sya a..huhuhhu
smoga bhagia brsmanya :)
epi slalu :)

Surayah said...

sure punya...jan risau pasti sampai jmptn khwin 2....

LinDA said...

yeah..muda lgi kot umur 22 nk kwen.bg linda, umur yg pling sesuai nk kwen 25 utk gurl.tp utk dri linda umur 27.ngeeeee..

Surayah said...

law lin mgkin ar dah 22 thn sue masi 21thn g...hehehhe
hard 2 says lah....not ready nk kwen niey...
slgi blm ada keje mcm mana nak kwen kn....