Demam

Salam
Morning all....
wahhhhh 1st time rasa nak bangun-bangun papgi terus online and then buka blog...
ada kemajuan cikit lah rasa nyer....bukan ada kemajuan tu tapi i really miss my blog...memandang kan sejak kebelakangan nie tak buka blog bukan di sengaja kan dan bukan juga kerana sifat malas...
tetapi disebabkan keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan lah kata kan owo....maksud nyer bebaru baik dari demam lah hehhehe...

sebenarnya tak baik sepenuh nyer lagi tapi kalau asyik dimanja kan jer demam tue
susah nak kat lah kan....sebenarnyer kan that all

No comments: