Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple

salam...

ta daa SS datang lagi untuk post entry yang ke-2 pada hari jumaat yang mulia lagi indah ini dimana
 kali niey nak join cik purple punya segman pula...segmen kali niy bertajuk
seperti di atas best tak?macam best jer dengan baik hati dan ikhlas nye SS nak jadi cik purple punya bloglist...so tanpa berfikir panjang dan dengan lama SS pun join lah....



nak tahu tak syarat-syarat nya...click jer kat title tu ok?
yang mampu SS bagi tahu kat kamu ialah ....
 tarihk tutup : 06/06/2011
(tak nak lawan tauke lah kata kan  ^___~ )


sekian tQ

2 comments:

Cik Purple said...

thanks awak sebab sudi join!:)

Surayah said...

ok u r welcome cik purple