wakwakwakwakkkkk tak jelez pon.....buat malu jer..

elow suma memandangkan lama dah tak update blog akhir nya mula aktif kan diri balik
mcm chipmore kan???kejap ada kejap tda heheheh...pelik lah manusia seorng niey kot la pelik hehehee...may be yes may be not heheee...

ok baik lah apa motif entry kali ini?korang nampk tak title kat atas 2...nah e2 dya post aq kat FB
Kenapa?
Mengapa?
Bagaimana?
Bila kah?
ishk2 ada2 jer taw...ok lah
baik lah....
mcm ini...
entah lah heheheh
bingung ckit...
mcm mana boleh terfikir nak buat post mcm tue...sbb nyer kan teringin sngt2 nak memiliki sesuatu benda tuttt...
dah lama sngt nak miliki nyer tapi masih belum tercapai g....
oh mummy bila kah akan kue miliki benda tuttt.......
nak nak nak sngt2 taw....
dalam masa yag sama kan.....(jelez tue bila owg ada benda tue..)
apa pon impian aq....1 day aq nak dpt kan nyer jgk hehehhehe....
ok apa benda tutttt???
ter ingin nak miliki DSLR nikon e2 la bnda idaman aq....(hahahhaha buat suspen jak)

gmbr niey aq ambil dr Mr.google heee

alangkah indah nyer hidup kue andai kue miliki nyer hhehehhe


2 comments:

アヌム ちゃん said...

Salam..alamak widget merajuk la hari ni..huhu..aa xpe..doa2 satu hari nnt dpt la dslr idaman tu k :)

Surayah said...

wslm...ala cian yer...hehehe tak per sy hargai
awk kerna sudi menjenguk sy heheheh...keep it yah..dan tengs yer sbb follow jgk....
insyallah hopely tercapai la yer....