Trip 2 kudat ~~

As'salam

wow tajuk tue macam best je kan?
ok lah memang best pun sebenarnya memandangkan sekarang ini kan musim cuti sekolah...
jadi ini lah masa nya family berkumpul ramai-ramai dan menhabiskan masa bersama...
mengeratkan hubungan lah kata kan...
tak begitu...

baru-baru ini saya n family saya p bercuti kat sebuat tempat yang mugkin terkenal juga lah...
yang berada di sabah iaitu kat kudat....kudat ini terkenal dengan Tanjung Simpang mengayau...
jom bersantai nikmati lah pemandangan kat kudat...
ini dia tempat yang telah kami kunjungi....
wowoooooo....

ini adalah gmbr aq...korang rasa2 boleh tak jadi model law mcm niey?heheheh
(perasn la 2 heheheh)

gambar ini masa kat kilang madu 

my grandfather,mummy,aq n adq beraksi d pantai bak-bak

ini masa nak pilih tempat makan malam..
kat esplande.. tempat makan ini atas air...best apa..

my sporting n pretty mummy...
kat tg simpang megayau

kazzen2..cantik kan pemdng nyer..sama2 cantik mcm kazen2 aq..

my family







ini grandfather aq...walaupun dah berusia
tp ttp encom lagi apa..

me n my kazennn
-
-
-
-
-
-
Happy Holiday & sweet memory with my family...
^_____^

No comments: