Best..Rugi siapa tak tengok

As'salam
Selamat  malam semua...
saya nak bercerita sikit tentang apa yang terjadi dengan dunia saya ..
sejujurnya saya betul-betul teruja sebab ini adalah kali pertama dalam hidup ber bloging ini saya dapat benda-benda macam ini..so excited...sepatutnya saya buat entry ini semalam tapi memandangkan saya kesibukkan semalam maka baru petang ini lah entry ini dapat saya laksanakan...nak buat pagi tadi pun tak ada disebabkan ada hal...nak tahu hal nye?
nantilah saya ceritakan kat entry yang lain ok?

 Oklah teruskan membaca yer sebab sebentar lagi anda akan tahu perkara apa yang membuatkan saya betul-betul teruja...


hehehhe (senyum-senyum kambing) nampak kan yang kat atas tue saya jadi lucky follower smart lagi nombor tue 222...apa pun thanx yer buat owner Cinonet (klik jew mana tahu nanti kamu juga bakal menjadi the lucky follower kan-kan?) nak bukti ek?korang tengok lah entry beliau ok?mai jenguk sini 222 
percaya dah kan?ok baguslah...

Ok lah sampai disini sajalah apa pun thank you alot yer owner...


2 comments:

UyaRayza said...

congratez dear heheeh..tak sabar nk tggu entry yg surprise tue

Surayah said...

u r welcome dear...
hehehh sy pon sama tak sabar nk tgu entry surprisse dr awk jgk....tak sabar nk tgk awk pkai bju kwen heee