Photoshop mood

Selamat malam semua...hehhehehe
alamak lewat nyer rasa nyer update blog kan?
what ever dan sungguh heran bila mata tak rasa pun ngantuk dan tak rasa pun nak tido owh no....mata tidur lah dah lewat malam dah ini..
sungguh heran...opsss opsss mari kita bermula pada cerita asal...
sungguh teruja dan menguja(betul ke ayat tue?lantak jela..)

Actually cerita nya macam ini...sebelum nie mood nak edit gambar ini totally dah hilang bila my lappy tengah rosak dan sekarang niey guna mr.hero sy yang punya nasib baik lah dya baik hati(kot lah dlm hati mana nak tahu kan?hehehehe)

Dalam kegelapan malam tetiba pula muncul satu idea nak edit gambar...actually guna action script jer pon hentam jela..
yang penting terhasil kan?main hentam top top terhasil lah sebuah hasil karya dari tangan seorang wanita yang tak reti-reti nak tido niey taw...

jo layazzzz


pic ini time kat pantai...entah kenapa dan mengapa saya edit mcm niey hentam jela
ikut sedap hati dan tangan...ok kew?


arrr ini pula gambar saya dengan muka entah apa-apa...
actually saya ini pengemar warna pink so nak bagi effect kat pic pon nak pink...
teruk kan???

2 comments:

UyaRayza said...

nice dear hehe..lagi2 yg paint kt atas tue

Surayah said...

hehehhe thnx yer...
baru2 nak cri ilham bru nak edit pic kan...