Selamat Berbuka puasa


Selamat Petang semua....
hheheheheh no idea actually nak menulis ini..tapi hentam saja lah kan..
ssaya cuma nak ucapakan selamat berbuka puasa buat diri saya sendiri(hehehehhe macam lawak pula kan?)
tak lah bagi kaum hawa diluar sana tue dah ganti ke puasa yang terponteng tahun lalu 2?ini nak dekat bulan ramdhan dah niey mari lah bersama-sama kita menggantikan nyer...

Nanti kalau kita tak ganti puasa kita tahun lalu..untuk tahun yang seterusnya puasa kita akan menjadi double taw?
lebih baik ganti sikit dari ganti banyak kan?ok cuma nak berpesan actually bukan untuk kaum hawa saja taw...kaum adam tu  mana-mana yang terponteng puasa tue gantilah juga...
nanti dapat balasan kat akhirat pula law tak ganti puasa....

Dan buat kaum hawa di luar sana itu...berpuasa adalah cara yang terbaik untuk berdiet,mana tahu lah kan tup..tup..tupp dengan menganti puasa berat badan kita berkurangan tak begitu?Tiada yang mustahil kan?

apa pun selamat berbuka puasa bagi yang berpuasa ganti hari in dan selamat mengganti puasa bagi bakal-bakal yang nak ganti puasa tue...mana lah taw kan korang terlupa pula..
tak salah rasa nya ingat-mengingati  ^__^   \m/..

No comments: