Editing mood

Assalammualaikum

Hi
Hellow
Morning all

Apa khabar anda semua puasa ker?sedar tak sedar dah masuk puasa ke-21 kita menjalani ibadah puasa...terasa masa berlalu begitu pantas tanpa kita sedari kan...terasa sayu hati ini bila mengenanagkan kita tak lama lagi akan meninggal kan ibadah puasa kan?tapi syukur lah tak lama lagi kita akan menyambut hari raya pula kan?insyallaah

Sebenarnya tiada apa yang nak kongsikan tak penting pun saja jew nak update blog al maklum la sebelum keyboard laptop rosak jadi mls lah nak buat itu ini kan...so memandangkan semalam shoping raya so menyempatkan lah beli keyboard...cian kan saya?
so di pagi yang indah ini layan lah picture yang saya dah edit..

||
||
||
||
||
V

ok ker?if tak ok buat2 ok jela kan?
layanzz ~ ~

No comments: