FIRST GIVEAWAY BY AMALINA ATHMAN

Salam 1 blogger semua...

Hari ini dah masuk puasa yang ke-22 kan kawan?tak lama lagi kita nak raya dah nie...tapi kan tapi kan...hurmm rasa sedih lah nak tinggal kan bualn ramadhan ini hehehe yela...bulan penuh keberkatan lah kata kan...

hehehehe salah bukan nak cerita sal bulan ramdhan ini actually saya nak jin GA lah hehehe....layan jela ~~~~

kalau nak join click banner ini 
&
kalau nak tahu syarat2 nya click kat banner atas ini juga ok..

Lepas itu mari kita tengok sponsar2 GA ini pula..


Akhir sekali kita tengok list syarat2 pula..

1. Follow blog owner= Done
2. Buat Entry =done
3.Masukkan senarai sponsor=done
4. Follow blog sponsor =done
5.hantar penyertaan =Done 

^__^




3 comments:

hamzah ian said...

wah. lama tak join GA aku ni.. hehe

Ain Atika Zailani said...

wahh banyaknya sponsor!!
selamat berjaya yang menyertai yaa!!!! chayokk!!

Surayah said...

@hamZah ian ::jom la join hehehe

@Ain atika Zailani::yer bnyk kan...thnx yer dear...