Giveaway Ogos 2011

Salam Ramdhan semua 

Bersamaan 1 ramdhan ini saya rajin kan jejari saya untuk mengaktifkan diri dengan meyertai satu GA
gempak beb..

click banner kalau nak join ~___^


GA dianjurkan oleh owner yang sweet iaitu Tinidewi 
Dan hadiah nya pula disediakan oleh Tenun Kapas
Biasa lah mesti ada syarat-syaratnya kan ?
syarat-syarat jom kita usha kat sini
Ok mesti nak tahu hadianya kan ini dia




Lumayan tak?mestilah lumayan kan?
jom la kita join rama-ramai 
dan tarikh tutupnya lama lagi 21 Ogos 2011
mana tahu ada rezeki kan so boleh guna time raya nanti(pacan jak saya tauuu)
oppsss opsss nak iklan siapa-siapa rasa nak shoping online tue boleh lah tengok-tengok dan jenguk-jenguk kat sini ok  http://www.tenunkapas.com/




No comments: