Hidup berumahtangga tue susah ker?

Assalammualaikum...
hi semua ^___^

selamat berpuasa sedar tak sedar nak habis dah bulan ramdhan kan?syawal nak menjelma dah..selamat hari raya yer to all blogger.
ok ok ok kembali ke topik asal kita yer...
persoalan nya disini hidup berumahtangga tue susah ker?

ada sapa-sapa tak yang boleh bagi pendapat @ pandangan tentang permasalahan ini?

~ boleh ker sesorang yang berusia 21 tahun @ 22 tahun mendirikan rumah tangga,memang terlalu muda tapi salah kah seseorang yang berusia dalam lingkungan ini mendirikan rumah tangga?

~ Cukup matang ker remaja dalam lingkungan ini mendirikan rumah tangga?

kawan-kawan semua tolonglah bantu dalam menyelesaikan permasalahan ini,bagi sapa yang sudah berumahtangga bagi lah idea ker tips ker dalam menjalani hidup berumah tangga... ^___^








2 comments:

kaklong said...

tak salah dear!...kalo ikutkan org dulu lagi kawin awal..

susah atau senang tu bergantung pada pasangan itu sendiri handle mcm ne..kalo keihlasan itu LILLAHITAALA..insyallah akan diberkati...k ;)

Surayah said...

thnx kak long atas pndng nya...
p kdng2 ada sestgh org 2 pndng serong dgn org yg kwen muda..e2 yg buat confius 2..somtime org fkr faktor usia tak lyk nk hndle rumh tnga