Cantik dengan BB CREAM MAC



korang tahu tak apa BB cream mac ini?

lets me explain ok?

Produk  BB cream  ini adalah produk yang bebas minyak, ia nya prlu digunakan untuk menutup sebarang kedutan dan large pores dan  kulit akan menjadi halus

BB cream ini juga berfungsi untuk memperbaharui kulit muka,sesuai digunakan sebagai krim pemutih muka.
BB Cream ini lebih kurang macam foundation lerh

Ada yang berminat ker?
Siapa-siapa yang nak boleh order dengan saya ok?
sekrang saya tengah buat promosi dengan FREE POSTAGE seluruh malaysia
Harga pula sungguh berpatutan
RM29 FREE POSTAGE
boleh pm saya kat Fb 
  



4 comments:

ieyza afieyna said...

Pakai BB Cream gak..
tapi jenama silkygirl punye..

rm 17.90 je...

Surayah said...

yeker?
best kan pakai bb cream ini?
silkygirl mmg murh sikit hrga nya
^__^

T.Tania said...

nk guna tp xtau jenma n produk mna yg blh dpercayai .... huhuu hri 2 tgk maybeline, xsilap rm19 kot . xingt huhuh

Surayah said...

best taw guna BB cream ini
awk nk ker?awk cuba lah yg sy punya niey awk add sy d fb
hrga boleh runding lg nnt sy bg awk special price nk?