Siapa yang baik hati?

Assalammualaikum

Selamat berhari jumaat dan selamat menyambut hari malaysia, syukur kerana negara malaysia yang kita cintai ini telah merdeka, syukur juga kerana kita hidup dalam aman damai..(eh eh eh salah bukan nak cerita pasal ini sebenarnya..) dah pandai nak merapu pula kan ~ ~ ~ sila lah cubit saya untuk sedar kan saya kembali kepada topik asal saya.

Adoishhh sakit lah cup cup cup dah jangan cubit lagi sakit heeeee ^__^

Siapa yang baik hati?
sila lah angkat kaki angkat mata  hehehehe
Sebenarnya macam ini(skema lah pula) saya nak dan perlukan jasa baik kalian untuk LIKE page Fs'Beauty Cosmetics & buat kaum hawa boleh lah jenguk2 sambil ber'shopping kat sini & buat kaum adam pun boleh juga boleh beli kan tuk makwe ker gf ker tunang ker or wife korang..Actually Fs'Beauty Cosmetics ini baru jer dilancarkan baru2 ini sila lah like yer...jasa baik anda amat lah di harapkan

click picture ini 


~ Mana lah tahukan andai ada sambutan yang menggalakkan Fs'Beauty Cosmetics sudi nak jadi sponsor korang ker terutamanya para blogger lah..kan sekarang dunia blogger kan makin maju dan gempak dengan wujud nya GA (Giveaway)

~ So sila-sila lah LIKE
~ Sila-sila lah shopping kat online shop tue..

Ok siapa-siapa yang dah LIKE page tue sila tinggalkan comment berserta link blog korang yer...





4 comments:

Zul Fattah said...

mak aii.. ni utk popuan2 aje.. kita laki x main.. haha..
gud luck k

Fadzmie Mohamad said...

Hehe. Ni boleh jadi potential sponsor ni. ^^

Surayah said...

@Zul Fattah ::tak perh lelaki pun boleh shopping kat sini juga..mna lah taw nak beli kan tuk mak ker tuk mak we pon ok jgk heheheh

Surayah said...

@Fadmie :: insyallah law dpt sambutan mggalakkn boleh lah jd sponsor nnt kan...jom ajak kwn2 shopping kat Fs'Beuty Cosmetics