What is ME from nuffnang

Hello peps
Saja nak share something yang semua blogger pun dah tahu kan
Pernah tak krang dapat ME sepanjang ber 'blogging niey'?mesti lah pernah kan kalau dah follower dah beribu-rib dan pengunjung pun beribu-ribu juga kecuali blog saya lah follower dah lah ciput blog pun tak ada info and then jarang nak update lagi sungguh kejam(eheh)

Apa yang di maksud kan dengan ME?
ME atau nama panjang nya ialah Metered Earnings

ME is total amount that you have earnd so far

Thank Yoi

No comments: