Lelong lelong lelong

Assalammualaikum ^__^

Hye semua apa khbar?lama kan saya tak update blog ada sapa2 yg rindu saya tak?(sila lah menyampah ok hehehe).
Honestly sy memang malas nak update blog ini gara-gara saya kecewa disebabkan tak dapat nak sambung degree memg mengharap sangt lah wekkkk sapa tak nk kn dah sampai diploma tak kn nak berhenti setakat itu jer?orang tua-tua cakap alang2 bah heheheheh ~___^

cup cup cupppp bukan itu nak cerita lah saya tenga buat lelong barang ini
sila lah beli yer murah2 jer...siapa2 yang nak buat GA 2 tak ada hadiah and tak terfikir nak bagi hadiah apa kan beli lah barang ini dari saya murah sngt taw.... :-)

jom ushar ok

Mascara MAC
FREE POSTAGE
Price : RM24

JANGAN LEPAS KAN PELUANG SEMENTARA STOK MASIH ADA






2 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

fizanyer ade 2..satu masih lom gune..hehe

Surayah said...

yeker?fiza pakai yg niey juga ker?