my first 2012

Assalammualaikum.w.b.t.

hurmmm susah nak cakap la kan sy nak bagi ahu lah kan sebenarnya sy ini sibuk tak la mana nak kata tak dapat online susah sikit nak cakap la sebab hari2 pon dapat online saya online facebook dan twitter jela.. pendek cerita saya memang dah malas nak update blog ini...sungguh malas memandangkan tak ada benda apa sanggt la nak cakap kat dalam blog ini so saya stop untuk seketika...

dada dah dah dah mula hehehhe ^^
ini adalah entry saya yang pertama dibula januari 2012 ini kan?teru nya...masih belaum terlamba untuk saya mengucapkan selamat tahun baru guys..macam mana dengan azam tahun ini dah ada azam ker?mesti dah ada azam kan?so ceta la ckit azam kornag tue kat saya heheheh,seperti korang saya pun mesti ada azam juga tapi biarlah rahsia biar saya dan someone jela yang tahun azam saya...

opppsss opsss sebelum terlupa mcm mana dgn azam kornag yang tahun 2011 2?dah tercapai ker?law dah tercapai saya ucapakan tahniah Alhamdulillah..syukur kan...apa yang baik datang nya dari Allah taw...
apa jang lupa untuk sentiasa bersyukur (sambil mengingati diri sendiri heee)

No comments: