Mood Offline




Assalammualaikum…..w.b.t

Hello reader(wow wow wow ada ker jgk org baca blog sy niey yer…)ala perasan sekali skala apa salah nya kan?
Rasa nya memang sy niey bukan jenis blogger tegar lah apa tak nya kejap update blog pas 2 lama dah menghilang dah tak update2 entri dah…memang tak tegar la…penyakit M dah menular biasa la buat entri mesti ada mood dan ada feeling ini pun nasib baik tengah dok boring yg terover lah heee….dan nasib baik ada peneman setia…nak tahu tak apa dia?tring tringggggg…100plus lah…this my favourite okey…abai kan heee,sebenarnya memag susah nak jadi blogger ini apa tak nya nak jadi blogger niey mesti ada identity sendiri kan?susah cukup susah,selama sy asyik berfikir jer apa identity dan apa tujuan saya menulis blog dan apa motif bog sy…huuuu dahsyt 2…ok sejujur nya sy bukan lah seorng blogger sy tulis blog pun sekadar sesuka aje taw…sy blogger bebas…macam2 nak update tapi semua lebih kepada luahan perasaan taw dan ikut mood (ada ker?)hahahhahaha(gelak sengal)

Lepas nie nak test bakat dan daya imiginasi lah…nak buat cerpen pendek dan maybe buat novel…sapa tahu…ada hati….(nanti kan update nantiii)heheheh main2 jer la…insyallah ada idea n mood adalah,mana tahu terhasil kan…

See u the next update…^^


No comments: