Saat kekecewaan

Assalammualaikum.w.b.t

Selamat pagi (:

Pernah tak korang rasa putus harapan dan sedih?mesti lah pernah kan?
haaaa sedih lh memikir kan nasib diri ssampai sekarang belum ada rezeki lagi nak dapat kerja bila tengok orang lainsibuk keje dan dapat kerja...mesti rasa sedih...kadang-kadang rasa putus harapan tak ada keje...mcm mana nak balas jasa orang tua kalau kerjatid tak ada...begitu tinngi harapan untuk membalas jasa tapi sampai ke saat ini langsung tak ada kerja pun..

owh tidak...mummy thank u so much kerana sntiasa faham saat aku putus harapan dan sentiasa memahami dan sentiasa memberikan semangat untuk aku walapun aku belum ada kerja...
Ya Allah tolong lah hamba Mu ini untuk memperolehi pekerjaan...


6 comments:

CIK TOM said...

sabar ye yunk.. cik tom pernah gak rasa perasan tue.. be a strong girl n yg penting jgn give up...cik tom still lg mencari kerja yg lebih secure..sm2 kita usaha ye..

ps: guna blog pun boleh dpt income..

http://www.ciktom.com/tips-buat-duit-dengan-blog/

Atiqah Wadiah said...

xper2..InsyaALLAH ada rezeki nnt :)

Surayah said...

@cik tom::thank u yunk...insyallah cik tom i try 2 never give up...tq sbb berikan sy smngt...

@AtiQah wahidah : insyallah Amin semoga Allah luas kan pintu rezeki buat sy dan kita semua yer...

CIK TOM said...

ur welcome dear :)

Onie Ohinata said...

alalala..sedih pla sa tbaca story ko nie sue.. dont sad la mama..bsusah2 dlu, bsenang2 kmudian blg pepatah melayu 2..biar la ko guyang2 kaki dlu skrg..nti klo sdh siap smua krusus ko 2, jd bos sdh..tmbh busy..so, dont be sad..cheer up gurl..^_^

Surayah said...

@cik Tom :: syg cik tom (;

@Onie Ohinata :: thnx dear frnd...kau jua la kwn yg terbaik sentiasa suprt aq dr blkng...