Saat kekecewaan

Assalammualaikum.w.b.t

Selamat pagi (:

Pernah tak korang rasa putus harapan dan sedih?mesti lah pernah kan?
haaaa sedih lh memikir kan nasib diri ssampai sekarang belum ada rezeki lagi nak dapat kerja bila tengok orang lainsibuk keje dan dapat kerja...mesti rasa sedih...kadang-kadang rasa putus harapan tak ada keje...mcm mana nak balas jasa orang tua kalau kerjatid tak ada...begitu tinngi harapan untuk membalas jasa tapi sampai ke saat ini langsung tak ada kerja pun..

owh tidak...mummy thank u so much kerana sntiasa faham saat aku putus harapan dan sentiasa memahami dan sentiasa memberikan semangat untuk aku walapun aku belum ada kerja...
Ya Allah tolong lah hamba Mu ini untuk memperolehi pekerjaan...


Alhamdulillah

Assalammualaikum.w.b.t

alhamdulillah...ayat pertama yang kuar dari mulut malam2 buta...yer lah apa tak nya orang lain sibuk tidur dan saya pula sibuk nak cantik kan blog...supaya minta nak kembali ber'blog tu ada lagi hee....syukur lah kembali mengaktifkan diri...ewuuuuhhh...over d situ...tapi memang betul pun lau blog tak cantik mana ada hati nak update kan/tak begitu? yela yela....cukup untuk malam nie la...esok sambung lagi men deko blog ye kui3.. rasa nak tidur
al-maklum lah nak bagun awl esok pagi...
anyway gud nite blogger...
ehhh sweet dreamm <3 

Dunia ber'blogging akan di aktifkan

As'salam...w.b.t

Sebenarnya dan sejujurnya saya sukar untuk memulakan dan sukar untuk menuturkan kata yang indah untuk menjadi santapan bacaan..acehhh mula madah pula... (:
rasa-rasanya semakin jarang dan semakin jauh nya saya dengan dunia blog..kenapa kah?
jawapan nya sebab saya malas kui2 heee sebenarnya bukannya malas tapi saya rasa saya tak suka tengok blog saya ini...sebab??nampak hodoh sangt saya langsung tak tahu macam mana nak cantik blog dah dan kadang-kadang saya tak ada story nak info dengan kalian ..ada pun mungkin semua nya hal hol hol peribadi kot lgipun saya makin sibuk dengan dunia facebook kui2 tak habis facebook je dilayan kan?bha apa boleh buat lah..

ok setakat ini jela yang saya nak story nanti saya update lagi dan saya akan follow2 n jejak2 kasih ngan korang lah sapa rasa nak kena follow mai tinggalkan link korang sy akan follow dan akan jejak ok...

wish welcome back 2 me peps..