chenta kue..

Tak taw mcm mana nak cakap tapi apa yang penting pasang hidup kita telah ditetap kan o Maha Pencipta kita..
bercinta kita bercinta tak semestinya dia menjadi milik kita...btl kan?hehehhe mcm 2 jua la kisah aq dan dia..hehhehee aq mencinta urank lain bkn dia dan bakn dia dya juga yg aq ingin kan dan aq damba kan menjadi pasangan hidup kue bercinta jauh tupp tupp bertunang juga dgn urnk kampung sendiri heheheh...
walaupun bukan dia yg aq ingin kan dan damba kan satu ketika dahulu dan kini dia lah yg aq ingin kan dan damba kan walaupun bukan dia yg pertama dalam kehidupa kue yg sebenar tapi bagi ku dia lerh yg pertama dan dia juga lerh yg terakhir dalam hidup kue dan dia btl2 telah membuka kan pintu hati kue dan menemukan aq dgn erti cinta sejati yg aq pernah aq cari di dalam hati seorang insan yg bergelar lelaki....
Aku akan tetap setia dgn cinta mue Faisal Helmie...selama nya aq akan menyayangi mu..kerana aq di cipta kan untuk menjadi milik mue selama nyer sehingga hembusan nafsa kue yg terakhir....
Tak berdaya aq tanpa cinta mue..mama cyunk papa sngt2...muuuuaaxxxx

My display memory me with u...











milk tea pearl

Milky tea pearl law kamu urank nak taw niey minuman kegemaran aq n tunang aq yg tercinta tiap kali kami jalan jer mesti tak sah law tak beli minuman niey dan mesti tak lengkap perjalan kami hehhehe actualy niey yang buat kami serasi dan membautkan kami mjadi psngn yg paling bahagia dan merapatkan hubngan kami hehhee..story sblm menjadi tunang urank lerh katakan hehehe...gara2 teruja dgn minuman niey tym busy  cari selendang nak bertunang g la kat shopping complex kat sabah Karamunsing huuuu...crazy like crazy lah kata kn...
boleh2 yg buat minuaman 2 adalah bukan urank tempatan hahahha kali tgk urank "OM" kot bantut tus selera nak mkn...mummy pena pesan law nak beli sesuatu tue kena la tgk penjual nyer...hahahhahahha nak minum pun geli bazir duit jer beli tak gak kena minum law mmg minuman 2 sama mcm minuman yg kena buat o MOK,SAGU,COOL CITY or YOYO  tak perh gak niey pelik rasa nyer dah 2 dya shake sediri lagi taw huuu...
hahhahah..moral value nyer disini ialah lain kali sebelum nak beli sesuatu kena lah berhati2 ok??
bru tak terkena mcm kami..


niey baru lerh minuman yg di sebenarnyer huu