Info buat lelaki di luaR sana


Lelaki msti terkenal dgn kejantanan mereka..
kekerasan mereka dan keegoan mereka yeker?
Tapi tak semestinyer lelaki niey tak perlu nak menjaga kesihatan dan kebersihan kan?
ok untuk tips kali nie ialah MASKER  sebut jerh masker pasti sinonim dengan perempuan 
sebab biasanya perempuan jer yg banyak songeh nyer nak pkai itu la pakai ini lah...
tapi untuk pengetahuan kalian semua masker ini bagus untuk lelaki jgk nak tahu
mai kita tgk knp???


 ^_+ Tesktur masker sebenarnya lebih sesuai dengan kulit lelaki kerana muka lelaki lebih mudah berminyak dan kasar.

^_+   Masker ini dapat menyerap minyak dan boleh menutup pori di kulit, hal ini dapat melicinkan kulit .

^_+  Di samping itu juga masker boleh memberikan ketenang kerana dapat merehatkan muka...

Buat lelaki2 d luar sana selamat mencuba jangan malu2 nak mencuba taw... 

Membuat ku teruja..

ahhh auuuu...mcm tak percaya pula bila masa tue bergerak dengan begitu pantas sekali apa tak nyer sedar tak sedar dan nak samapi 28/01/2011 hahahahha niey yg rasa teruja niey bila mengenakan tarikh ini....
knp???mestilah ada sesuatu yang mebahagiakan menanti hahahha....
esok BALIK KAMPUNG.... WELCOME TO SABAH..
oreehhhhh dapat jumpa tunang tercinta dan juga family tersayang dapat mkn puas2 dan sesuka hati mna jak nak mkn...
pas 2 mesti lah boleh date dengan tuanag ari2  paling membahagiakan hidup aq...
awuuuuu btl2 rasa teruja....
to my tunanag^_____< papa mama rindu sangt2 dgn papa mmuuuuuuaxxx syunk papa sngt2..hooo
to my mumyy ^___^ mummy i miss u alot rindu maw kacau mumy dan masakn mumy...
to my adeq gendut (*___*) endut aq rindu ma kaw la maw cari pasal ma kaw..hooo
to my family (&____&) ku rindu kamu semua muuuaah
 I LOVE MY FAMILY & Tunang..

Work, eat, sleep, work. Everyone needs a balanced lifestyle! Click and try the #NestleProfiler today!

Work, eat, sleep, work. Everyone needs a balanced lifestyle! Click and try the #NestleProfiler today!

TEA TIME! Get your MAD deal of the day! RM 8.00 instead of RM 14.50 for tropicalitea and a large cookie at the #tearepublic! #milkadeal

TEA TIME! Get your MAD deal of the day! RM 8.00 instead of RM 14.50 for tropicalitea and a large cookie at the #tearepublic! #milkadeal

Saya Budak Baru Belajar

saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukan itu lah ungkapan  yang paling sesuai buat diri niey...
heheheh 1st sekali sentuh benda tue mmg best taw walaupun tak taw mcm mana nak buat...bercita- cita ingin memiliki...hanya boleh ku angan kan tak boleh ku miliki kerana tda bajet tuk memilikinya...sedey  tapi org kata d mana ada kemahuan disitu pasti ada jalan, selagi tak dapat selagi tue berusaha tuk memilikinya....tak perh chayo chayo sue yakin akan kaw miliki walaupun lama dan lambat sabar itu separuh daripada iman kan?

Setelah sekian lama ku ingin belajar benda tue nak sentuh akhir nya dapat juga lah aq guna itu pun pinjam kawan  punya...punya main jelez lah tersngt jelez..wahhhh kan bez law ada benda tue..aq ingin miliki kamera itu...

MY DISPLAY



niey la niey muka yang palin semangat heee.....



My BFF

SaLam....elow malaysia...elow eveRbody....elow duNia.....(alamak merapu lah plak hehehe)
 Let's get started with our topic ke story ekk???mana jer lah kan..
O.K....Korang masih ingat tak sapa kawan kamu yang pertama sekali kamu jumpa dan jadi kawan kamu?sapa yang dah lupa tue siLa lah refresh balik ok...nak cerita lah nie sikit pasal BFF me...
korang nak taw tak siapa 1st kawan aku yang hingga kini kami masih kawan walaupun tak rapat sangat seperti dulu..sebab nya kan masing-masing dah berjauhan aku kini dekat sarawak yang dorang pula ada kat sabah...tak perh walaupun jauh kami tetap kawan dan aku akan tetap seperti dulu walaupun mereka tidak merasakan kehadiran aku....
(heheheh mula la 2 nak buat babak sedih gimik jak pon) 1st kawan aq kan nama dia nurul mcm mana kami blh knl mom dya n mom aq berkawan dan durnk niey teman sekerja lah mcm 2 la katakan..heheheee..dan kami pon jadi lah BFF sampai skang  best nyer dia skang niey dia dah melanjut kan pelajaran kat UMS(jelez niey) dan kawan aq yang surank g nama dia zuriantie hehee mcm mana kami boleh berkawan?ok kami mula knl masa sekolah rendah dulu kami sama2 kelas gitu lorh hehehehe dia plak skang niey dah keje best nyer durank semua dah maju kehadapan aq pula skang niey tengah bertungkus lumus nak menghabiskan pengajian kat politeknik niey tapi tak perh skang niey aq dalam semester akhir nak dapat kan diploma Information and comunication(Programming) ar bakal2 programmer la 2 tak lerh tak minat pun sebenarnya hooo

About NuRuL
Full name: Nurul Razuah Farhana Binti Abdul KaRim
DaTe Of BirTh: 17 Feb 1990
Sibling:Anak kedua, ada abang,2 orang adik laki dan seorang adk pmpn 
status:skang ngah melanjutkan pelajaran kat peringkat degree tu kat  UMS
My DisPLaY
 niey lah pic dya yang aq ambik kat Facebook korang jaN maRah ek??apa pon sorry bab tak infom kat kaw..just nak share kat sini


aBouT zuR puLa
full name:Zuriantie Binti Malik
siBling:Anak sulong tue, ada seorang adq pmpn dan seorang adik laki
status:skang niey dah keje dah ...
call name:me panggil dia zur jak heheh ringkas taw...
My DispLaY
hehhehe nie pic pon aq ambik kat Fb jan marah ek?sori

Apa yang aq harap kan dengan hubung kami niey kami akan kekal selamanya dan law kurang nak taw kurang lah teman aq yang paling best dunia dan akhirat taw...rasa mcm rindu ma korang last kita jmpa pon time aq tunang ada pon aq jumpa zur time wedding bro aq...nak share la gambar kami tym aq bertunang..hehehhe












My Friends Bufday

09 Januari 2011


Life in last year in campus...hahhaha enjoy gila bila buat clbarate bufday kwn dan buli dia hahaha..
mmg enjoy...tym niey kami buli Anney na kan dah tua pun dya dah masuk 21thn heee happy bufday anney..
niey la anney yg d buli tym bufday nyer....

 my display : ^_<
ini lah anney the bufday girl...

Jom story tym bufday dia kami ada buat permainan, terperlu lah nak main siram2 yg biasa org buat kami buat cara yang kering dan penuh kasih sayag hooo...hehehheh
rule is rule kan?hahhaha niey la permainan kami ok kan?




 hehe peraturan kami best kan??



kek bufday anney niey jer lerh yg mmpu kami beli kan heeeee


MY DisPlaY is niey la gelagat2 mereka hooooo






















wedding for this year

( 25-26 december 2010 )


=berkonsep kan warna purple...
=event kat kampung palu-palu
=Pn.Haisah menerima menantu baru...
=aq n noy dpt kak bru..
=meberikan memory yg tak dpt d lupan kwang kwang kwang......



mY DisPlaY....jeng jeng jeng gelagat mereka...