DECO DECO BENG BENG BOONG !

Bila Kita Buat Baik Orang pula balas kebaikkan kita dengan kejahatan

Elow2 sama suma..ok entry hari ini saya nak bercerita sedikit tentang perangai sesetenga orang niey, bukan nak mengaibkan orang tue TIDAK SAMA SEKALI sebenarnya kejadiaan niey berlaku pada diri saya sendiri sememangnya kita di ciptakan tidak sempurna pasti ada cacat cela kan..sebab itu lah kita di berikan didikan agam dari kecil lagi supaya kita tak lupa sapa diri kita mana asal usul kita dan tahu sapa yang menciptakan kita..kita di jadi kan dari tanah maka akan kembali juga kedalam tanah.

Persoalannya di sini kenapa sesetengah urank tue suka nak memaki urank lain?Di sini la permulaan jalan cerita enty kali ini...saya ada seorang kawan classmate saya sendiri ok merangkap partner saya dalam membuat final projek nasib baik dah lepas...nak d ingat kan balik memag sungguh geram saya dibuat nyer....OK fine saya tahu lah diri saya niey pmpn tak la pandai sngt mcm awk 2?ok fine i know who i'm...(mula lah nak memanas tue)
dah lah kta di perkecil kan tak harap konon keje pmpn tapi apa yg kaw buat???(bukan nak membanggakan diri)dari awl sem sampai la dkt2 nak benrang tak ada apa hasil nyer...setiap kali jmpa penyelia itu2 jgk la yg kaw tunjuk sngt kan...mengharapkan login jer???hampeh e2 pon bru 1 user kan?????hotttt derhhhh..
last2 aq juga la yg kena buat kan???dah 2 cuma 3 week jak aq nak kena siap kan semua 2 tidor tak ckup semua pon tak buat gara2 nak siap kan sistem 2...tapi kan kan repor aq jgk ker nak kena tolng buat???
WOI CIK ABG OIIII event aq niey pmpn jgn la suka2 hati nak buli.....Aq ada perasaan taw...Tak kan repot 2 pon tak boleh nak sttle dating ada plak masa kan???Korng rasa korng pnas tak law kna buat mcm 2???Sabar jak la...
Siap maki2 urank lagi gara tak nak buat repot...ok fine mmg ada salah aq sbb libat kan hal peribadi saorry 2 says lah bila dah pns kaw maki lg aq hot lah juga...law kamu kan kamu suka ker kena maki mcm niey?
SIAL??KIMA?SIAL MACAM ANJING???
kamu suka ker mcm 2??sabar jer lah aq...pas nie tak akan ada maaf lagi buat mue...tak kisah dah law kita tak berkawan pon sbb bg aq kaw tak pena penting pon dan kaw bukan sapa2 dalam hidup aq sbb kebahgaian aq terletak pada famliy aq,masa dpn aq dan Atas Restu ALLAH....

APA pun buat insan seperti kaw apa yang kau buat dgn aq kaw akan dapat balik Percaya lah Life is karma,apa yang kita buat kita akan dapat balik... I HATE U VERY MUCH...
that all....

Only Faisal n suRayh 4ever

        Luahan perasaan yang entah apa2 bila terasa sedih maka tangan tanpa segan silu untuk menaip dan hanti tanpa halangan tuk berbicara dan minda semakin pantas untuk mengeluarkan idea walaupun dalam keadaan ketidakstabilan emosi dan perasaan nya hoooo....nak cita ckit apa perasaan saya di saat dan ketika ini...kat seseorang yang amat terpnating jua insan yang begitu penting dan berharga dalam hidup ini.....

       Hari ini 27.03.2011 korang nak tahu ker?wahai warga muka bumi sekalian hari ini adalah ulang tahun yang ke-4 bulan aq berstatus tunang urank terlalu banyak suka dan duka yang ku lalui bila berstatus tunang urnak terlalu banyak ragam dan pahit manis nyer hooo....Bila dah bertunang ini mesti lah best just nak fkr pasal kahwin jak pas niey hubungan tak kan putus insyallah asal kan pandai jaga hubungan heeeeee...bukan ini yang aq nak cerita kan sebenarnya...hari ini kan dah 4 bulan bertunang nak wish selamat ulang tahun yang ke-4 bulan papa cyunk....mama syg papa sngt2...hati mama hanya milik papa seorang tak akan pernah ada ganti nya...tak kisah apa urank nak cakap pasal hubng kita walau apa pun jarak usia kita semua tue tak penting bagi mama hanya kebahagian yang mama cari yang tak pernah mama miliki dari mana2 lelaki selain papa...walaupun mama terlalu banyak ragam dan kerenah nya semua tue ujian buat hubungan kita...THANK's papa coz jadi seorang yg peyabar dalam hubungan kita....

     To my putera faisal kebahagian mama terletak di tagan papa....kenapa mama merapu semua ini sbb mama sayang papa dan  mama betul2 rindu dgn papa...mama mohon jangan izin kan mama tuk sambung stdy jauh dari papa mama dah tak sngup nak hdp berjauhan dgn papa...cukup dah semua ini...apa nak cakap lagi ar?hurmmmm papa mama sayang papa...i love u i love u i love u to much and i miss u i miss u &  i miss u...mama rindun kengan kita dari mula sampai lah saat kita bertunangan dan setiap detik bersama papa adalah kebahagian mama....andai mama tak jumpa papa tak akan mama temui kebahagian seperti ini....
MAMA SAYANG TUNANG MAMA SANGAT2 for u my prince Mohd Faisal....
our memory.....tak kan dilupakan..

gambar  yang kat atas niey time teman kan adq p beli suar....
kat shoping cmplex smpt lg bgmr ker??sungguh gedek taw heee

gambar ini pula tym kat dlm keta tym dah bertunang tym cuti tengah sem...
miss papa sngt2...muaaaahhh
 mcm noh hujan kan tunang aq hooo(cermin mata 2 jak la yg sama heeee)

      

Bila rasa Tak di hargai.

Dalam entri kali niey saya nak berkongsi macam mana perasaan bila kita kurang di hargai dan tak di ingat...
kita punya teman,teman sepermainan yang baik hati hahhaha mcm lirik lagu la pula kan tapi hakikat nyer memg btl la bila kita punya kawan,kawan bila bermain bila tak walaupun tak seberapa rapat macam isi dan kuku, tapi bila mula nya event2 penting dalam kehidupan kita pasti kita akan terasa bila teman kita tak bagi tahu kita kan?
Terasa sngt kita mcm dah tak penting lain lah andai ada sbb lain knp dia tak jemput kita...walaupun kita jauh tapi at least jemput lah tanda kita kawan kan?hoooo sungguh sedih bila kawan kita bertunang tapi kita tak jmpt kita...
tapi tak apa lerh sy doa kan semoga awk bahagia dengan pasangan awk...SELAMAT BERTUNANG kawan...
Selamat menjalani kehidupan seperti sy hehehhe...\m/

Aku menulis bukan kerana nama tapi hanya luahan perasaan kue semata-mata

Hellow everbody..now i'm back active be blowking heee...setelah busy memanjang dengan final projek..24 hours menghadap laptop meyiapkan projek mcm lah bernilai berjuta2 hengat heee...biasa lah dah nama nya budak semester akhir dan juga student jadi kena la follow jer...heee ok nak cite ckit buat kerja partner tapi sama juga buat keje sendiri cian kan hoho..tapi syukur alhamdulillah finaly dapat jf=gk siap kan sistem tue sendiri ats tunjuk ajar kwn sy yg paling da best n paling bek yg tak kedekut ilmu dan thanx 2 my mummy coz alwas support me and tak kan ku lupa kan buat tunang tercinta ku yang sudi memahami dan sabar menanti walaupun tak dapat d layang cian my papa....
tuk final projek niey sy buat sistem pendafataran barang elektrik kamsis untuk pmu dimana hanya la sistem yang simple menggunakan PHP language heee...nak tgk ker???

ta dahhhh ini la dia hasil kerja sy heee \m/




heeee niey adalah sebhgian & merupa kn main page sustem yg telah d bina heeee...
simple jerh hoooo

No idea

Sebenarnya tak taw pun nak tulis apa
merapu jak lerh kot...hurmmmm sebenar nyer...ngah tension nak siap kan sistem tuk final projek niey..
sungguh tension niey la penentu masa dpn aq skang niey...
suma pon bermain dgn sistem....
heee bg menghilangkan tekanan dalam kepala otak niey  meng update blog la jap...
dgn ada nyer blog niey lah terubat segala tekanan2 yg ada dalam kepala to all my friends wish me luck in my system for final project yer....Amin...

gambar yang diperolehi dr dr.google dan telah di edit o sy sndiri hooo