Pulangkan lah balik wekk !!!

Hi,
Hello,
Assalammualaikum....

Chack...i'm coming saya malas update blog saya
saya malas nak menaip
saya tak ada hati dengan blog saya

woww??what happen owh?
mana hati saya?
mana minda saya?
mana kerajinan saya?
mana semangat saya?

Tolong Pulangkan
saya nak semua itu..
saya cuba rajinkan diri update blog
saya baru baik dari demam sebenarnya
sebab itu saya malas nak berfikir
dan saya menderita dalam beberapa hari ini kerana penyakit magren yg melanda diri ini
hopely saya rajin pas ini

gambar dr Enchik Google


Tolonglah pulangkan wekkk ! ~ ! ~ ~ ~ Nonsense

Malaysia Vs Chlesea minit yang ke-80

Assalammualaikum...




Tahniah buat pemain Chlesea kerana mendapat jaringan gol pada minit yang ke80 walaupun jaringan gol yang dilakukan oleh pemain  bernama Drogba tersebuat tidaklah dapat dibanggakan sangat hal ini kerana terdapat sedikit controlversi dari jaringan tersebut. Jaringan tersebut bukanlah satu jaringan hebat yang telah dilakukan oleh Pemain  chlesea..

Buat pemain malaysia tahniah kerana telah berusaha keras dalam permainan semalam, cukup mebanggakan buat malaysia kerana kekalahan malaysia bukanlah satu kekalah yang mengecewakan. Tingkatkan usaha untuk perlawanan yang akan datang.


Wah !!!! Alhamdullilah

Assalammualaikum...

hello2 hai2 semua..
wah ! !!!!!!!! Alhamdulillah...
Saya datang ^__^

saya nak tahu apa perasaan anda disaat dan ketika ini?
saya harapkan anda berada dalam keadaan yang ok dan gembira dan berpuas hati dengan apa yang kalian lakukan disaat dan ketika ini...
ok lah entry kali ini bukan niat nak menunjuk-nujuk atau pun riak jauh sekali...tak baik wujud nya perasaan riak dalam diri itu...berdosa ok..

Alhamdullilah..syukur ke atas Allah kerana memberikan saya kesempatan ini untuk menunaikan kewajipan saya, memandangkan bulan ramdhan dah nak dekat ini lah masa nya untuk kita menyelesaikan dan menghabiskan puasa kita yangdi tinggalkan dibulan ramdhan tahun lalu...
dengan izin Allah saya telah berjaya menganti puasa saya..anda pula mcm mana?
Apa??dah habis ganti?Alhamdullilah...sama-sama lah kita bersyukur
Apa???belum ganti lagi?sebaik nya gantilah puasa anda sebelum bulan ramdhan yang akan menjelma tak lama andai kita tangguhkan lagi mesti akan makin bertambah ditahun akan depan kan?

Selamat Beramal  ^__^

semoga apa yang kita lakukan diberkati oleh Yang Maha Pencipta Amin..

Wsalam..





Photoshop mood

Selamat malam semua...hehhehehe
alamak lewat nyer rasa nyer update blog kan?
what ever dan sungguh heran bila mata tak rasa pun ngantuk dan tak rasa pun nak tido owh no....mata tidur lah dah lewat malam dah ini..
sungguh heran...opsss opsss mari kita bermula pada cerita asal...
sungguh teruja dan menguja(betul ke ayat tue?lantak jela..)

Actually cerita nya macam ini...sebelum nie mood nak edit gambar ini totally dah hilang bila my lappy tengah rosak dan sekarang niey guna mr.hero sy yang punya nasib baik lah dya baik hati(kot lah dlm hati mana nak tahu kan?hehehehe)

Dalam kegelapan malam tetiba pula muncul satu idea nak edit gambar...actually guna action script jer pon hentam jela..
yang penting terhasil kan?main hentam top top terhasil lah sebuah hasil karya dari tangan seorang wanita yang tak reti-reti nak tido niey taw...

jo layazzzz


pic ini time kat pantai...entah kenapa dan mengapa saya edit mcm niey hentam jela
ikut sedap hati dan tangan...ok kew?


arrr ini pula gambar saya dengan muka entah apa-apa...
actually saya ini pengemar warna pink so nak bagi effect kat pic pon nak pink...
teruk kan???

Selamat Berbuka puasa


Selamat Petang semua....
hheheheheh no idea actually nak menulis ini..tapi hentam saja lah kan..
ssaya cuma nak ucapakan selamat berbuka puasa buat diri saya sendiri(hehehehhe macam lawak pula kan?)
tak lah bagi kaum hawa diluar sana tue dah ganti ke puasa yang terponteng tahun lalu 2?ini nak dekat bulan ramdhan dah niey mari lah bersama-sama kita menggantikan nyer...

Nanti kalau kita tak ganti puasa kita tahun lalu..untuk tahun yang seterusnya puasa kita akan menjadi double taw?
lebih baik ganti sikit dari ganti banyak kan?ok cuma nak berpesan actually bukan untuk kaum hawa saja taw...kaum adam tu  mana-mana yang terponteng puasa tue gantilah juga...
nanti dapat balasan kat akhirat pula law tak ganti puasa....

Dan buat kaum hawa di luar sana itu...berpuasa adalah cara yang terbaik untuk berdiet,mana tahu lah kan tup..tup..tupp dengan menganti puasa berat badan kita berkurangan tak begitu?Tiada yang mustahil kan?

apa pun selamat berbuka puasa bagi yang berpuasa ganti hari in dan selamat mengganti puasa bagi bakal-bakal yang nak ganti puasa tue...mana lah taw kan korang terlupa pula..
tak salah rasa nya ingat-mengingati  ^__^   \m/..

Jom Join Giveaway Gadis Desa

Assalammualaikum 
senyum tak perlu kata apa-apa  ^__^


/\
|
|
|
nak join?click kat atas ini ok?

syarat-syarat
|
|
|
|
V
Done
|
|
|
V
saya tag

Best..Rugi siapa tak tengok

As'salam
Selamat  malam semua...
saya nak bercerita sikit tentang apa yang terjadi dengan dunia saya ..
sejujurnya saya betul-betul teruja sebab ini adalah kali pertama dalam hidup ber bloging ini saya dapat benda-benda macam ini..so excited...sepatutnya saya buat entry ini semalam tapi memandangkan saya kesibukkan semalam maka baru petang ini lah entry ini dapat saya laksanakan...nak buat pagi tadi pun tak ada disebabkan ada hal...nak tahu hal nye?
nantilah saya ceritakan kat entry yang lain ok?

 Oklah teruskan membaca yer sebab sebentar lagi anda akan tahu perkara apa yang membuatkan saya betul-betul teruja...


hehehhe (senyum-senyum kambing) nampak kan yang kat atas tue saya jadi lucky follower smart lagi nombor tue 222...apa pun thanx yer buat owner Cinonet (klik jew mana tahu nanti kamu juga bakal menjadi the lucky follower kan-kan?) nak bukti ek?korang tengok lah entry beliau ok?mai jenguk sini 222 
percaya dah kan?ok baguslah...

Ok lah sampai disini sajalah apa pun thank you alot yer owner...


CONTEST GAYA SHAWL PALING MENAWAN BY RAFLESSIA COLLECTION !!!

As'salam..
hye semua..setalah menghilangkan diri sebentar...akhirnya saya muncul juga
tak tahu lah kenapa penyakit malas menyerang diri sejak kebelakangan ini..
dengan pada itu saya mula la merajinkan diri nak join contest...
contest ini di anjurkan oleh Raflessia Collection 

nak join ke?
lah law nak join click jew kat banner tue yer..

hurm nak tahu tak apa syarat-syarat nyer?g lah jenguk kat
dan sapa-sapa terasa nak shopping bolehlah
jenguk-jenguk kat website reflessia collection.
v
v
v
v
nak cerita sikit pasal reflessia collection ini
pernah tak korang jumpa inner dengan kadar yang murah?
susah sikit taw..paling harga mesti dalam rm7 keatas..kali ini memang the boom lah harga nyer
cuma RM4 tengok tue kita boleh bajet sikit duit untuk beli benda lain...innner yang dijual di reflessia collection. membuatkan saya teruja dan rambang mata taw..cantik apa inner ini
jom kita ushar-ushar sikit gambarnya....
terbaik....
ada  lagi taw pun murah jugak...memang terbaikk lah suka sangt tengok taw,law pakai mesti look so nice and pretty right?
so sweet...i like it 
nak lagi ke?ada lagi taw dan yang ini betul-betul buat saya juling matalah sungguh cantik taw
dan perasaan ingin memilik pun melonjak-lonjak nak kan nya...(tapi malang nya belum ada bajet lagi heee)

(banyak lagi warna sebenarnya ini baru sebahagian jer..)tengok tue semua pun cantik-cantiklah
yang warna pink tue cantik tak?yang putih pun cantik yang purple lembut-lembut pun cantik 
yang purple terang tue pun cantik...semua pun cantik-cantik lah
v
v
v

yang atas ini shawl cotton cantik-cantik kan semua yang ini best kalau pakai mesti tak panas 
dan rasa selesa kan lagipun harga memang berpatutan sanggat..berrrbaloi taw..
ada lagi buat owner cadangan saya ::
- perbanyakkan lagi penjualan shawl kan sekarang ini makin banyak yang latest ^___^
-kalau owner pelbagaikan penjualan pun ok juga buat penambahan aksesori tudung cantikkan ^__^
(itu jela jangan marah )
v
v
ok lah cukup lah rasa nya biar saya tunjuk kan gambar yang saya pertaruhkan pula...


(malu pula pertaruhakn gambar ala-ala model ini(model chubby la kot heee 
)apa pun saya bersyukur dengan kurniaan Allah )





Jom Serbu Blogger Terbaik Bersama Sharifdez.

As'salam
selamat pagi semua ^____^
happy rasa nya setelah sekian lama tak update blog dan tak jenguk pun blog nie..
nak kongsilah satu benda kat kurang semua, dalam update blog ini lama sangat lah rasa nya kan
tak sangka blog saya boleh terpilih jadi blog terbaik pilihan bro Sharifdez ini *_____^ (senyum2 kambing terus heeee).

Mesti kurang jelez kan?ok diatas jutaan terima kasih saya pun support lah blog brader kita ini sebagai tanda berterima kasih...korang nak tak?mestilah nak ka?(tak payah malu2 saya tahu punya...terbaikkkk \m/)
cuba kurang tengok link kat bawah tue?ada tak muka saya?adalah hehehehe nak ke?click kat picture kat bawah ini ok?
v
v
v
v
v
v


Bagi memenuhi syarat brader kita ini suruh letak kan no berapa dalam senarai dia..ok tak lah bangga sangat tapi boleh tahan lah juga(main2 jer nanti kurang kata saya ini telebih perasaan pula kan?saja nak meriahkan penulisan yang entah apa-apa ini.. peace yooo )

walhal lambat update hahahhah tak perh sebab support kan hentam jela....

Totally i'm feel so lose and down

Hello alls ^___^

The first thing I want to apologize to you all
why?
-because my blog has been lodged and is not updated
-because I did not respond to your comments
-because I really feel left out




What I feel now?
-felt longing extremely with my blog
-I hope I will continue to be active after this

final words from my best wishes for me
happy happy and continue to persevere and
do you all keep in touch and smile