Cantik dengan BB CREAM MAC



korang tahu tak apa BB cream mac ini?

lets me explain ok?

Produk  BB cream  ini adalah produk yang bebas minyak, ia nya prlu digunakan untuk menutup sebarang kedutan dan large pores dan  kulit akan menjadi halus

BB cream ini juga berfungsi untuk memperbaharui kulit muka,sesuai digunakan sebagai krim pemutih muka.
BB Cream ini lebih kurang macam foundation lerh

Ada yang berminat ker?
Siapa-siapa yang nak boleh order dengan saya ok?
sekrang saya tengah buat promosi dengan FREE POSTAGE seluruh malaysia
Harga pula sungguh berpatutan
RM29 FREE POSTAGE
boleh pm saya kat Fb 
  



SILA KOMEN SAYA!!!!

Assalammualaikum

Hello peeps
Hi korang apa khabar?sihat ker?sy doakan kalian semua sihat yer law ada sapa2 yang tak sihat 2 sila lah makan ubat cepat2 walaupun saya tahu yang ubat tue memag tak sedop...~___^

Hot tak tajuk kat atas tuye?SILA KOMEN SAYA,nak kritik pun kritiklah
saya terima dengan hati yang ikhlas taw...
mari tengok gambar raya saya yang telah saya edit ini saya nak korang komen mari2 komen gambar ini ramai2 yer.. jeng jeng jeng
||
||
||
||
||
||
V

p/s :: sila komen sesuka hati korang yer ~__^
jangan malu jangan segan ok

TQ 

Tukar Facebook baru kepada yang lama

Hi peps
What??facebook di update lagi
ishk2...sungguh menyusahkan facebook sekarang niey macam2 perubhn yg dibuat nya

Lets go...
cara nak tukar facebook kepada yang lama
sangat lah mudah just follow the step kai?

Step1 :
Go account setting

Step 2 : Change languang from English (US) to English (UK)

Done
Thank you
once says sharing is caring 

What is ME from nuffnang

Hello peps
Saja nak share something yang semua blogger pun dah tahu kan
Pernah tak krang dapat ME sepanjang ber 'blogging niey'?mesti lah pernah kan kalau dah follower dah beribu-rib dan pengunjung pun beribu-ribu juga kecuali blog saya lah follower dah lah ciput blog pun tak ada info and then jarang nak update lagi sungguh kejam(eheh)

Apa yang di maksud kan dengan ME?
ME atau nama panjang nya ialah Metered Earnings

ME is total amount that you have earnd so far

Thank Yoi

Siapa yang baik hati?

Assalammualaikum

Selamat berhari jumaat dan selamat menyambut hari malaysia, syukur kerana negara malaysia yang kita cintai ini telah merdeka, syukur juga kerana kita hidup dalam aman damai..(eh eh eh salah bukan nak cerita pasal ini sebenarnya..) dah pandai nak merapu pula kan ~ ~ ~ sila lah cubit saya untuk sedar kan saya kembali kepada topik asal saya.

Adoishhh sakit lah cup cup cup dah jangan cubit lagi sakit heeeee ^__^

Siapa yang baik hati?
sila lah angkat kaki angkat mata  hehehehe
Sebenarnya macam ini(skema lah pula) saya nak dan perlukan jasa baik kalian untuk LIKE page Fs'Beauty Cosmetics & buat kaum hawa boleh lah jenguk2 sambil ber'shopping kat sini & buat kaum adam pun boleh juga boleh beli kan tuk makwe ker gf ker tunang ker or wife korang..Actually Fs'Beauty Cosmetics ini baru jer dilancarkan baru2 ini sila lah like yer...jasa baik anda amat lah di harapkan

click picture ini 


~ Mana lah tahukan andai ada sambutan yang menggalakkan Fs'Beauty Cosmetics sudi nak jadi sponsor korang ker terutamanya para blogger lah..kan sekarang dunia blogger kan makin maju dan gempak dengan wujud nya GA (Giveaway)

~ So sila-sila lah LIKE
~ Sila-sila lah shopping kat online shop tue..

Ok siapa-siapa yang dah LIKE page tue sila tinggalkan comment berserta link blog korang yer...





Jodoh


Ya Allah,




Sekiranya dia ditakdirkan untukku dan aku ditakdirkan untuknya maka peliharalah kami dengan batas-batas syariat, Sekiranya dia bukan ditakdirkan untukku dan aku bukan ditakdirkan untuknya maka jauhilah diriku daripada memikirkannya, Dan jauhilah dirinya daripada memikirkanku..





crdt to pakar cinta

Kelebihan solat sunat dhuha



Daripada Anas bin Malik, Sabda Nabi SAW ; "Barang siapa sembahyang dhuha 12 rakaat, Allah akan membuat baginya istana daripada emas di syurga" (riwayat Tirmidzi & Ibnu Majah)


 Rasulullah bersabda yang bermaksud

"Siapa saja yang dapat mengerjakan solat Dhuha dengan istiqamah, akan diampuni dosanya oleh Allah, sekalipun dosa itu seluas lautan."
Rasulullah bersabda lagi,

"Solat Dhuha itu mendatangkan rezeki dan menolak kefakiran (kemiskinan), dan tidak ada yang akan memelihara solat Dhuha kecuali hanya orang-orang yang bertaubat."

Warkah buat kaum hawa



Jadilah wanita daripada bekas kaca
yang tidak boleh disentuh
&
hanya yang layak saja yang boleh menyentuhnya

Wahai kaum Adam

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
•.♥• WAHAI KAUM ADAM..Jika benar kau kasih & cintakan seorang HAWA itu•.♥•Bawalah dia ke jalan Allah•.♥•Nasihatilah dia•.♥•Perbetulkan kesilapannya•.♥•Jagalah dia dgn baik•.♥•Kasihanilah dia•.♥•Lindungilah dia•.♥•Berilah kasih syg padanya•.♥•Hargailah dia•.♥•Ucapkan terima kasih atas kelebihannya•.♥•Bersabar dengannya•.♥•Terimalah & cintailah kekurangannya•.♥•Jd IMAM terbaik & redhalah padanya ♥♥♥♥
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●



credit 2 fanpage heliza helmie