Lelong lelong lelong

Assalammualaikum ^__^

Hye semua apa khbar?lama kan saya tak update blog ada sapa2 yg rindu saya tak?(sila lah menyampah ok hehehe).
Honestly sy memang malas nak update blog ini gara-gara saya kecewa disebabkan tak dapat nak sambung degree memg mengharap sangt lah wekkkk sapa tak nk kn dah sampai diploma tak kn nak berhenti setakat itu jer?orang tua-tua cakap alang2 bah heheheheh ~___^

cup cup cupppp bukan itu nak cerita lah saya tenga buat lelong barang ini
sila lah beli yer murah2 jer...siapa2 yang nak buat GA 2 tak ada hadiah and tak terfikir nak bagi hadiah apa kan beli lah barang ini dari saya murah sngt taw.... :-)

jom ushar ok

Mascara MAC
FREE POSTAGE
Price : RM24

JANGAN LEPAS KAN PELUANG SEMENTARA STOK MASIH ADA






Bayi 23 hari diliwat bapa




GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.
Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.
Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.


“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.

P/s : Apa nak jadi dengan dunia kita?Fikir-fikirkan dan renung2kan lah..Kerana nafsu manusia sanggup begitu zalim dengan insan yang tidak berdosa..

Panggilan Dunia

Allah hanya memanggil kita 3 kali saja seumur hidup;

1) Panggilan pertama adalah Azan,
2) Panggilan yang kedua adalah Panggilan Umrah / Haji,
3) Panggilan ketiga, adalah KEMATIAN.

Jawablah 3 panggilan Allah dengan hati yang tenang dan sikap yang Husnul Khotimah. InsyaAllah syurga adalah balasannya.. Paling utama jawablah panggilan yang pertama itu, yang kedua hanya untuk mereka yg mampu, yang ketiga pula pasti semua akan terima..

Adam & Hawa

‎"Adam, jangan terlalu murah engkau dalam berbicara dan jangan terlalu mudah engkau mengucapkan kata-kata 'I LOVE YOU' atau 'I MISS YOU' kepada sang hawa kerana engkau pun tahu hawa itu sangat rapuh hatinya dan mudah goyah imannya. Jika kau ikhlas ingin memiliki mereka, maka datangilah wali mereka dan pinanglah mereka dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim..."