PELAJAR IPTS PEREMPUAN UGUT PM DITAHAN POLIS

Assalammualaikum w.b.t


Apa pandangan korang dengan tajuk saya kat atas tue...sungguh berani kan?
korang ada baca tak artikel mengenai tajuk diatas ini?kalau belum boleh baca kat sini
sebagai rakyat kita mesti lah bersyukur kita hidup dalam malaysia nak ugut- ugut PM kita buat apa?
tak ada guna tahu tak?menyusahkan hidup kita sendiri adalah...malahan boleh memburuk kan nama di mata masyarakat...kita nak kan hidup yang aman damai..

nak ugut Pm kita buat apa sebenarnya?apa faedah yang akan diperolehi?
bukan hidup bertambah senang tapi makin akan menyusahkan hidup adalah tak begitu..
sebelum bertindak tue fikir kan lah baik buruk perkara yang kita lakukan tue sama ada betul atau tidak yer..
bak kata pepatah "sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tiada berguna" dan "terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata tak boleh diundur".  Fikir kan baik buruk nya dulu ok?


Crd : to owner yang sebarkan info niey

Thank You ^^

my first 2012

Assalammualaikum.w.b.t.

hurmmm susah nak cakap la kan sy nak bagi ahu lah kan sebenarnya sy ini sibuk tak la mana nak kata tak dapat online susah sikit nak cakap la sebab hari2 pon dapat online saya online facebook dan twitter jela.. pendek cerita saya memang dah malas nak update blog ini...sungguh malas memandangkan tak ada benda apa sanggt la nak cakap kat dalam blog ini so saya stop untuk seketika...

dada dah dah dah mula hehehhe ^^
ini adalah entry saya yang pertama dibula januari 2012 ini kan?teru nya...masih belaum terlamba untuk saya mengucapkan selamat tahun baru guys..macam mana dengan azam tahun ini dah ada azam ker?mesti dah ada azam kan?so ceta la ckit azam kornag tue kat saya heheheh,seperti korang saya pun mesti ada azam juga tapi biarlah rahsia biar saya dan someone jela yang tahun azam saya...

opppsss opsss sebelum terlupa mcm mana dgn azam kornag yang tahun 2011 2?dah tercapai ker?law dah tercapai saya ucapakan tahniah Alhamdulillah..syukur kan...apa yang baik datang nya dari Allah taw...
apa jang lupa untuk sentiasa bersyukur (sambil mengingati diri sendiri heee)