Merindu itu sengsara

Nonsense entry...



Actually ini adalah perasaan saya disaat dan ketika ini...sangat sedih bila tertiba ingat sesorang yang bahagia kan kita dan sayang diri kita satu ketika dulu...yah dlu???actually semua ini tak perlu wujud lagi but i do know why Allah give me this feeling...and suddenly remember this person...sepatutnya perasaan niey tak perlu wujud lagi dan tak mungkin akan ada lagi...please go away...i don't want it...please...saya tak perlu kan insan itu...

tapi saya rindu dia...dan saya jadi keliru dengan perasaan saya...
tolong hindari saya dari perasaan seperti ini...ini adalah sementara Ya Allah berikan lah hambaMu ini kekuataan dan berikan lah hambaMu ini ketetapan perasaan...

merindu itu sakit bila orang dirindui bukan lah milik kita....

p/s : Tolong pergi jauh2 perasaan seperti ini kerna saya tidak berhak untuk merindu insan seperti ini...saya cuma berhak merindu insan yang akan menjadi milik saya kini


Bakal-bakal pekerja binaan

Assalammualaikum w.b.t

  Alhamdulillah....syukur ke hadrat Allah kerana dalam kepeningan dan dalam kesusahan akhir nya dapat juga saya renew kad hijau saya ataupun kad CIDB... na na na jom layan gambar niey...
ada bahagian2 yang perlu d hide yer...jom layan


na na niey bakal2 pekerja binaan hoooo

 sampai disini jela dah tak derh benda nak update dah hooo....


Sekian dan terima kasih

Thank 4 this person


hye everbody...wow dah masuk bulan february dah...sekejap sungguh masa berlalu kan pejam celik pejam celik dah masuk bulan ke-2 dalam tahun 2012 niey ...tapi sayang saya belum ada perubahan lagi belum ada keje lagi adoish sob sob sob sedih sungguh...tapi tak perh la tak rasa nak kerja pun mungkin d sebab kan saya dah lam duduk rumah kot yer kot kan?

tak apa lah belum ada rezeki tapi walau mcm mana pun sy tetap akan berusaha utk masa depan saya tak dpt keje saya jadi boss jela..insyallah semoga tercapai lah...mood dalam proses nak melaksana kan dan membangnkan nya...Amin amin amin semoga tercapai..

Mungkin tanpa insan ini proses nya akan bergerak secara perlahan Alhamdulillah saya rasa bersyukur sngt2 bersyukur kerna insan ini sentiasa membantu saya dan menyokong saya dalam mengusahakan dan mcerahkan masa depan saya walaupun kadang2 perlu betikam lidah bagi mencapai keputusan yang benar...Alhamdulilah dan terima kasih buat insan yang ku sayangi kerna sentiasa ada saat aq memerlukan mu....

ngeeeee enchik Tunang,,,heeee